torstai 15. joulukuuta 2016

Jouluinen WC

sisustaminen joulu Joulun aikaan WC:kin somistuu! Usein vessa unohdetaan, mutta itse tykkään laittaa senkin kauniiksi. Kynttelikön valossa siellä on mukava käydä.

Jouluinen WC saa myös jouluverhot, joissa seikkailee valkopartaisia tonttuja. Ikkuna on sen verran korkealla korkean kivijalan vuoksi, että ulkoa näkee vain lähinnä vessan kattoa. Ikkunaa ei siis tarvitse peittää erityisemmin, vaan kappa riittää. Ikkunasta silti voi ihailla vaikkapa tähtitaivasta.

Huomaatteko hienoa vessapaperitelinettä? Sen virkaa toimittaa vanha lankarullateline. Mietin aikani, mihin ihmeeseen vanhaa laitosta voisi käyttää, kunnes keksin. Otin joka toisen lankarullan pois ja niiden tilalle sujautetaan vessapaperirulla. Telineeseen mahtuu kätevästi seitsemän rullaa paperia, joten täyttöä ei tarvitse jatkuvasti tehdä.

Kaikki vessan sisustus on Renin käsialaa laatoitusta, tapetointia ja huonekaluja myöten - paitsi se vanha lankarullateline. Minä vastasin suunnittelusta. Maalina on jotain erikoista itse tehtyä, mutta siihen palaan myöhemmin joulun jälkeen... Tapetti on osto- ja myyntiliikkestä hommattua wanhaa paperitapettia.joulu kynttelikkö värikäs kotiwc jouluverho joulutunnelma vessa sisustus joulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti