perjantai 11. toukokuuta 2018

Erään äidin toiveita äitienpäiväksi!

Äitienpäivä lähestyy. Tässä erään äidin eli allekirjoittaneen toiveita äitienpäiväksi. Ihanan äitienpäivän resepti on hyvin yksinkertainen!

Luulen, että moni näistä toiveista sopisi muillekin äideille. Vai mitä te Äidit sanotte? 😎

Uini lapseni
Vapaapäivinä uni maittaa, jos vain annetaan nukkua!

1. Äitienpäivänä haluaisin nukkua vihdoinkin pitkään! 😴 Jopa yli yhdeksään! Jos oikein seikkailumieliseksi aletaan, ihan kello kymmeneen! 😉

Aikuisten oikeasti, jos pystyisin, voisin nukkua vaikka iltaan asti! Nukkuminen on yksi elämän pienistä iloista!

2. Perinteisesti äitienpäivänä tuodaan äidille aamiainen sänkyyn kahvin kera. Se sopii vallan mainiosti, kunhan muistaa tuon edellisen kohdan. 😴

Ei siis tarvitse laittaa kelloa soimaan, vaan muu perhekin saa vallan mainiosti nukkua rauhassa ja laittaa aamupalan ajan kanssa. Voin jopa levätä sängyssä ja odotella siellä ihan rauhassa aamupalaa. 😎

Myöhään nukkuminen ja sängyssä kikattelu on aina hauskaa!

3. Pusu-hali-herätys on aina hyvä juttu! 😘 Mikä sen mukavampaa kuin saada kikattavat, ihanat lapset hyppäämään syliin antamaan pusuja ja haleja!

Sängyssä yhdessä loikoilu ja kiireetön päivän alku on ihanaa. 💓

4. Paras lahja on lasten itse rakkaudella tekemä. 💗 Oli se sitten kortti, piirros, hassu hahmo tai vaikka koristeltu pikkuleipä. Jos lapset ovat sen tehneet minulle, on se rakas. 😍

5. Mukavin päivä on perheen kanssa vietetty jotain hauskaa tehden, oli se sitten ulkona touhuamista, uintia, huvipuistoretki tai vaikka ravintolassakäynti.

Kunhan saisi yhden päivän viettää kiireetöntä vapaa-aikaa rakkaiden kanssa ilman pyykinpesua, ruoan laittoa, tiskaamista tai muita ikuisuustöitä.

lapsi maistaa kuppiakakkua
Herkuttelu kruunaa juhlan kuin juhlan! 😋

6. Mitäs olisi juhlapäivä ilman herkuttelua! 🍬 Karkki, jäätelö ja muu makoisa käy vallan mainiosti äitienpäivälahjastakin!

7. Ja mikäs olisi mukavampaa kuin illalla käpertyä sängylle koko perheen kesken herkuttelemaan karkeilla ja sipseillä ja katsoa yhdessä jotain mukavaa ohjelmaa.

Paras äitienpäivä on tehty yhdessäolosta! 💕💕

💗👪👩👵💗 Ihanaa tulevaa äitienpäivää kaikille ja kaikenlaisille Äideille, Mummoille ja Perheille! 💗👪👩👵💗
Olkoon päivä Juuri Sellainen kuin Haluat!
Lapsen riemua!
PS: lapsi pukee itse itsensä -päivä! 😄

2 kommenttia:

  1. Ihanat hellyyttävät kuvat. Eihän tuohon listaan ole mitään lisättävää, eikä poisotettavaa.
    Oikein ihanaa ja juuri sellaista äitienpäivää kuin toivot!

    VastaaPoista